Romania Hard RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Comunitate Jocuri Online

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere Agent / Helper

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
CRISS99

Puncte : 146
Data de inscriere : 27/04/2013

Cerere Agent / Helper Empty
MesajSubiect: Cerere Agent / Helper   Cerere Agent / Helper Icon_minitimeDum Apr 28, 2013 1:03 am

Model:

Nick:
Level:
Poza cu /stats (obligatoriu):
Ai citit Regulamentul si Comenzile de Agent / Helper ?:
Esti de acord sa fii sanctionat pentru greselile tale ?:
De cat timp joci pe server?:
De ce ai vrea sa fii agent / helper?:
Ce crezi ca face un agent / helper?:

Nota: Pentru a primi Agent trebuie sa aveti minim 50 ore jucate (Playing hours) !!!
Fara poza cu "/stats" cererea va fii respinsa automat !

Ultima editare efectuata de catre CRISS99 in Lun Iun 10, 2013 4:38 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Smoke04

Smoke04

Puncte : 17
Data de inscriere : 07/06/2013
Varsta : 29
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: Cerere Agent / Helper   Cerere Agent / Helper Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 11:32 pm

Nick: Smoke04
Level: 6
Poza cu /stats (obligatoriu): Nam inca 7 zile de cand miam facut contu pe forum...Sad
De cat timp joci pe server?: De cand sa deschis.
De ce ai vrea sa fii agent / helper?: Sa ajut playeri.
Ce crezi ca face un agent / helper?: Ajuta playeri cand au nevoie de ceva.Fac eventuri.
Mentionez ca este un server foarte tare de asta am si ramas pe el.:X
Va multumesc!!
Sus In jos
EaRPoS

EaRPoS

Puncte : 11
Data de inscriere : 08/06/2013
Varsta : 109
Localizare : Bucuresti , Romania .

MesajSubiect: Re: Cerere Agent / Helper   Cerere Agent / Helper Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 11:47 pm

Nick: Earpos
Level: 7
Poza cu /stats (obligatoriu): http: http://imageshack.us/photo/my-images/198/earp.bmp/ fara space , deoarece nu pot posta link-uri .
De cat timp joci pe server?: De sambata cand am aflat de el de la CRISS99 si am intrat , mi-a placut asa ca am ramas pe el si sper sa raman in continuare .
De ce ai vrea sa fii agent / helper?: Pentru ca pot fi de folos serverului . Dupa parerea mea , important la un server este si staff-ul . Cand un player nou , nu stie nimic despre server , cum e sau altceva intra pe server . Vede tutorialul si apoi vrea sa inceapa jocul . Poate ati mai auzit : " Prima impresiea conteaza " . Adica daca vine un helper la tine in momentul in care ai intrat si te ajutata parca te simti altfel primit pe server . Il iei ii , arati serverul , ce trebuie sa faca eventual daca este nou pe sa:mp . Poti sa-i dai si o suma de bani , nu neaparat foarte mult , dar sa vada ca este ajutat . El incepe munca .. si alta data cand il mai intalnesti il saluti , il intrebi ce mai face si poate il mai ajuti cu ceva , il sfatuiesti si uite asa se ataseaza de server urmand sa devina un player devotat . Nu este foarte greu : ajuti serverul si iti faci si prieteni in felul acesta . In momentul in care ajuti pe cineva te simti si tu bine mai ales gandindu-te ca asa erai si tu la inceput si ce bine era daca te ajuta la ceva care n-ai primit , dar acum poti ajuta tu pe altcineva ....Trebuie doar sa vrei !
Ce crezi ca face un agent / helper?: Un helper are indatoriri mai mici fata de un admin . Helperii se ocupa de playeri referindu-ma la un respawn , o intrebare , un event si tot asa ca playerii sa vada ca staff-ul este unul bun . Una e cand intri pe un server ceri ceva pe /ajutor , deoarece esti nou , si nu vine nimeni in schimb cand faci ceva gresit chiar daca esti nou repede warn . Conteaza si ceva foarte mic ca un respawn ca playerul sa vada ca este bine venit si ca noi dorim sa ramana si bineinteles sa avem cati mai multi playeri . La un helper/admin mai conteaza bineinteles limbajul , comportamentul si cum se comporta cu un player . Nu trebuie sa fie mereu serios , dar cand vorbesti cu un player nu-l iei la misto sau altceva . Trebuie sa te comporti cat mai bine si sa dai dovada de o gandire matura .

Ultima editare efectuata de catre EaRPoS in Mar Iun 11, 2013 6:48 am, editata de 1 ori
Sus In jos
andrei2002c2

Puncte : 21
Data de inscriere : 09/06/2013

MesajSubiect: Re: Cerere Agent / Helper   Cerere Agent / Helper Icon_minitimeMar Iun 11, 2013 6:01 am

Nick:careraboni
Level:6
Poza cu /stats (obligatoriu):nu pot posta nu am 7 zile de cand am contul de pe forum
Ai citit Regulamentul si Comenzile de Agent / Helper ?:da
Esti de acord sa fii sanctionat pentru greselile tale ?:normal ca da!
De cat timp joci pe server?:stati linistiti am 8 ore dar cunosc foarte bine jocul si serverul am fost admin pe un alt server (nu dau nume) la fel ca asta si aveam peste 500 ore , dar s-a dat wipe Sad
De ce ai vrea sa fii agent / helper?:pt ca sa ajut playeri (va promit ca nu veti regreta)!
Ce crezi ca face un agent / helper?:ajuta playerii care sunt noi pe server si care nu stiu nimic si fac eventuri
Mentiuni: daca imi veti da agent va promit ca nu va voi dezamagi!!! si ca voi schimba comportamentul playerilor!
Sus In jos
CRISS99

MesajSubiect: Re: Cerere Agent / Helper   Cerere Agent / Helper Icon_minitimeMar Iun 11, 2013 9:26 am

Smoke04 - acceptat, helper
Earpos - acceptat, helper
careraboni, scz dar deocamdata sunt destui helperi

Momentan numai recrutez deloc helperi, topicul va fii redeschis cand voi mai recruta.
Sus In jos
andrei2002c2

Puncte : 21
Data de inscriere : 09/06/2013

MesajSubiect: Re: Cerere Agent / Helper   Cerere Agent / Helper Icon_minitimeJoi Iun 20, 2013 2:56 am

Nick: careraboni
Level:6
Poza cu /stats (obligatoriu): check me in joc
Ai citit Regulamentul si Comenzile de Agent / Helper ?:da
Esti de acord sa fii sanctionat pentru greselile tale ?:foarte de acord
De cat timp joci pe server?:2 saptamani dar stiu totul ca am fost admin pe alt server (nu dau nume)
De ce ai vrea sa fii agent / helper?:sa ajut playeri sa dau eventuri
Ce crezi ca face un agent / helper?:ajuta playeri da eventuri
Sus In jos
CRISS99

MesajSubiect: Re: Cerere Agent / Helper   Cerere Agent / Helper Icon_minitimeLun Iul 01, 2013 8:15 am

Momentan nu se mai recruteaza Agenti / Helperi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere Agent / Helper   Cerere Agent / Helper Icon_minitime

Sus In jos

Cerere Agent / Helper
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Admin/Agent vs. Admin/Agent
» Comenzi Helper